Tilitoimisto Humberg Oy  on toimiva yhteistyökumppani, tästä paras todiste on yhtiöllemme bisnode-pieni-2017myönnetty maailmassa tunnustettu korkeimman mahdollisen luottokelpoisuuden luokitus Bisnode D & B varmennustestissä vuosina 2015, 2016 sekä 2017

Tilitoimisto Humberg Oy on vuonna 2003  perustettu  kansainvälinen tilitoimisto. Toimipaikkamme sijaitsee Helsingissä  ja toimistomme   palvelee pieniä ja keskisuuria yrityksiä ympäri Euroopan.

Asiakaskuntaamme kuuluu  mm. insinööritoimistoja, yrityksiä kaupan-, palvelujen- ja rakentamisen aloilta, taiteilijoita, yhdistyksiä sekä asunto-osakeyhtiöitä.

Asiakasyrityksillämme on konserniyhtiöitä mm. Tanskassa, Ruotsissa ja Virossa. Tämän lisäksi ulkomaankauppa ja siihen liittyvät asiakirjat ja viranomaisilmoitukset kuuluvat jokapäiväiseen toimintaamme. Myös Viron kirjanpitolait ja -asetukset kuuluvat yhtiömme osaamisalueisiin.

Palveluksessamme on kymmenen taloushallinnon ammattilaisia, jotka palvelevat Suomen kielen lisäksi englannin, viron ja venäjän kielillä.

Normaalien kirjanpitoasiakkaiden lisäksi tilitoimistomme palvelee yrityksiä, jotka ovat ulkoistaneet koko taloushallintonsa meille. Tarvittaessa perustamme uuden yrityksen tai teemme vanhaan yritykseesi tarvittavat muutokset ja asiakirjat.

Yhteistyössä yhtiömme kanssa toimii useita KHT tilintarkastustoimistoja ja liikejuridiikan lakiasiaintoimistoja sekä perintätoimistoja.